منتدى تخصص تكلنوجيا المعلومات والاتصالات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ITC
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اختراع للبيتزا

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ibrahim t
طالب



عدد الرسائل : 82
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 25/05/2008

اختراع للبيتزا Empty
مُساهمةموضوع: اختراع للبيتزا   اختراع للبيتزا I_icon_minitimeالجمعة يونيو 27, 2008 3:27 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
عارفين أنا كل ما أروح لبيتزا هت أستغرب وبقول أزاى هى بتبقى جميلة كده وازاى الجبنه بتبقى مطاطه كده ومش ناشفة زى اللى بنعملها فى البيت
لحد ما وصلت للسر ؟وأيه هو بقى السر..................
أنى وضعت كمية من الجبنة الموتزريلا والجبن الرومى المبشور والجبن المثلثات فى حلة ووضعتها على نار هادية جدا لحد ما ذابت الجبنة ولكن لابد من أن نلاحظها جيدا وأول ماتمسك شوية ممكن نضع نقط قليلة من اللبن لكى يصبح قوامها شبه سائل تماما
ثم نتركها حتى تتجانس تماما وتذوب وكلما احتاجت لبن نضيفة مع ملاحظتها جيدا حتى لا تحترق الجبنه.
ثم نحضر العجينه(عجينه البيتزا) ونفردها ونضعها فى الصينية ونضع عليها المكونات ثم أدخلها الفرن بدون وضع الجبنه عليها ولما تستوى البيتزا شويه من تحت
نخرجها ونفرد عليها الجبنه وندخلها الفرن مرة أخرى حتى يتم سواها ويصبح لونها ذهبى من فوق.
أرجو أن تكون الفكرة وضحت أخوتى الأعزاء
وجربوها هاتطلع زى الجاهزة بالظبط وكلما كتر خليط الجبنه وغطى البيتزا كلها بيكون أحلى وأحلى.
ويارب تعجبكم زى ما عجبتنى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الزعيم
مدير المنتدى
الزعيم


ذكر
عدد الرسائل : 123
العمر : 38
تاريخ التسجيل : 11/05/2008

اختراع للبيتزا Empty
مُساهمةموضوع: رد: اختراع للبيتزا   اختراع للبيتزا I_icon_minitimeالأربعاء يوليو 02, 2008 9:47 pm

تسلم برهوووووم مواضيعك مميزة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://itc-qou.yoo7.com
 
اختراع للبيتزا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى تخصص تكلنوجيا المعلومات والاتصالات :: القسم الترفيهي :: ساحة المطبخ-
انتقل الى: